Agenda

Datum

Event

Tickets

Zondag 16 april 2023
13:00 – 16:30

“LOVE IN MOTION” Conscious Dance

Mariakapel ‘Conscious Academy’ Rosmalen

 

Tijdens deze Love in Motion komt Binkie met haar rijke ervaring als meditatielerares, facilitator en soundhealer echt iets bijzonders bijdragen aan deze 6e editie.

We beginnen deze middag met een cacaoceremonie en een verstillende reis naar binnen, om van daaruit op de muziek van Martyn Zij in beweging te komen tijdens zijn twee uur durende set waarbij je gegarandeerd in hogere sferen komt. Martyn’s set zijn een lust voor het oog, het oor , het lijf en het hart. Magie, speelsheid, sprankelende ondeugd zijn tekenden voor de sfeer die ik meermaals bij hem heb mogen ervaren.

Na afloop van de danssessie rond Binkie af met een ontspannen sound journey met de prachtige instrumenten die ze daarvoor mee neemt.

Love In Motion Conscious Dance nodigt je uit om van binnenuit in beweging te komen. Je lijf, je gevoelens en je verlangens de ruimte te geven. Te luisteren naar de beweging die je lichaam wil maken, te luisteren naar de beweging van je ziel.

Love In Motion ‘Inspire’ is een twee maandelijks evenement met bijzondere, bezielde en inspirerende sprekers en facilitators, live muziek en de mogelijkheid om samen het bewustzijn rondom een levensthema te vergroten.

Love in Motion ‘Inspire’ volgt de cyclus van het leven (het medicijnwiel) beginnend bij de ongeziene wereld waar wij vandaan komen en eindigt bij de ongeziene wereld waarheen wij terugkeren.
Over een periode van 16 maanden gaan we de diepte in naar de oorsprong van ons bestaan, om ons te herinneren aan ons volledig potentieel en weer terug te keren naar de balans die nodig is om in overvloed een vrij en gelukkig leven te leven.
Achtereenvolgens komen tijdens deze cyclus de volgende thema’s aan bod:

1. De ongeziene wereld en de herkomst van onze ziel “Tussen Hemel en Aarde”
2. Zwangerschap, geboorte en kraamtijd
3. Opvoeding en Onderwijs “Kinderen van Nu”
4. Intimiteit, seksualiteit en relaties
5. Manifestatie en creatiekracht
6. Zelfgenezing
7. Bovennatuurlijke gaves
8. De dood en de terugkeer naar de oorsprong

Een deel van Love In Motion ‘Inspire’ wordt  gefilmd en later uitgezonden en gedeeld  via verschillende kanalen.

Datum

Event

Tickets

Zaterdag 22 april 2023
9:30 -17:00

LOVE IN MOTION ‘Inspire’
Tussen Hemel & Aarde

Mariakapel ‘Conscious Academy’ Rosmalen

 

Tijdens de eerste editie van Love In Motion ‘Inspire’ komen Willemijn Bessem en Willem Glaudemans naar de prachtige Mariakapel om hun bijzondere verbinding met de ongeziene wereld met ons te delen.

Willem Glaudemans verdiepte zich tijdens het vertalen van verschillende spirituele boeken, waaronder een Cursus in Wonderen, steeds meer in zijn eigen zielenmissie en ingevingen vanuit iets hogers.
Hij schreef en schrijft hier prachtig geïnspireerde boeken over. Naast schrijver is Willem dichter en muzikant en ontwikkelde hij het bekende talentenspel.

Tijdens een interactieve lezing vertelt Willem ons hoe hij de ziel waarneemt en met welke zielenmissie wij op aarde zijn gekomen. Hoe kun je je weer herinneren aan jouw eigen unieke zielenmissie en van hieruit steeds meer waarachtig leven?

Willemijn Bessem is medium en schrijfster van verschillende boeken die zij deels via ingevingen vanuit de ongeziene wereld schreef. Van jongst af aan had Willemijn een open verbinding met de ongeziene wereld en kon zij communiceren met overledenen. Het verrijkte haar kijk op de wereld enorm. Willemijn werkt graag vanuit de stilte, vanwaaruit wij ons kunnen herinneren wie we werkelijk zijn. Willemijn is naast schrijfster, facilitator en muzikant en geeft veel verschillende workshops over onder andere meditatie, mediumschap en intimiteit.

Tijdens Love In Motion zal Willemijn zich laten inspireren door zowel haar eigen dertig jarige ervaring als medium als door de geestelijke wereld die zo nauw is verbonden met onze stroom van inspiratie en welzijn. Door open stille aandacht kunnen we samen de essentie van onze ware natuur ervaren en zal ze uitleg geven aan de verschillende wijzen waarop je je eigen verbinding met de geestelijke wereld weer kunt versterken.

Singer songwriter Loes Swinkels verzorgt de muzikale omlijsting met prachtige liederen gedurende de dag.

Restaurant Leefgoed zorgt voor een biologische/ vegetarische voedzame lunch.