LOVE IN MOTION Conscious Events

Liefdevol en met aandacht voor jezelf en elkaar samenkomen in een bijzondere setting is wat we met Love in Motion Conscious Events creëren. Of het nu middels een Cacao Ceremonie, Conscious Dance Ceremony, Zangcirkel, Concert, meditatie, sharing cirkel of ceremonie of ritueel is. Wij zorgen voor een magische ervaring met veel zorg en aandacht voor details en sfeer.

Wil je Love In Motion inhuren om jouw Conscious Event te organiseren? Ik kijk graag samen naar de mogelijkheden in een online, of fysieke meeting. Denk hierbij aan trouw- of verbindingsceremonies, een uitvaartceremonie, een geboorte of verjaardagsceremonie, en boekpresentatie of andere viering. CONTACT

Maandelijkse Evenementen

Love In Motion Conscious Dance

Maandelijks op zondagmiddag komen verscheidene dj’s, facilitators en artiesten naar de Mariakapel op landgoed Coudewater voor Love in Motion Conscious Dance.   
Deze dans als vorm van vrije dans is een fenomeen dat de afgelopen jaren steeds meer aan populariteit toeneemt.
Conscious Dance (waaronder ook Ecstatic Dance, 5 ritmes, biodanza, contact improvisatie vallen) betekent ‘bewust dansen’, maar ook ‘bij bewustzijn’ dansen. Je danst dus nuchter, op blote voeten of (dans)sokken en in stilte. Er wordt dus gedurende twee uur niet gepraat, maar wel gelachen, genoten en gedanst op de afwisselende muziek van de beste dj’s uit deze scene. Het doel is om steeds meer uit je hoofd en los van beperkende gedachten in de flow van de beweging te komen. Dat kan van meditatief bewegen naar helemaal uit je dak gaan op de muziek. Met aandacht voor jezelf en ook de ander die je ontmoet in de dans.
Er zijn veel mensen die voor het eerst deelnemen en het heel spannend lijkt om op klaarlichte dag (zondagmiddag) in een groep veelal vreemde mensen tot vrije beweging te komen, maar nagenoeg iedereen gaat verrijkt, bevrijdt en blij naar huis.

Programma op deze middag:
Introductiecirkel
Introductie in de dans
Vrije dans
Afterglow met live muziek
Sharing met gezonde lekkernijen

De komende edities vind je in de AGENDA

Love In Motion ‘Inspire’

Love In Motion ‘Inspire’ is een twee maandelijks evenement met bijzondere, bezielde en inspirerende sprekers en facilitators, live muziek en de mogelijkheid om samen het bewustzijn rondom een levensthema te vergroten.

Love in Motion ‘Inspire’ volgt de cyclus van het leven (het medicijnwiel) beginnend bij de ongeziene wereld waar wij vandaan komen en eindigt bij de ongeziene wereld waarheen wij terugkeren.
Over een periode van 16 maanden gaan we de diepte in naar de oorsprong van ons bestaan, om ons te herinneren aan ons volledig potentieel en weer terug te keren naar de balans die nodig is om in overvloed een vrij en gelukkig leven te leven.
Achtereenvolgens komen tijdens deze cyclus de volgende thema’s aan bod:

22 april 2023  “Tussen Hemel en Aarde” De ongeziene wereld en de herkomst van onze ziel
16 september 2023 “Het Prille Begin”   Zwangerschap, geboorte en kraamtijd
25 november 2023 Onderwijs en Opvoeding
20 januari 2024 Intimiteit, seksualiteit en relaties
23 Maart 2024 Manifestatie en creatiekracht
April 2024 Zelfgenezing en zelfregeneratie
18 Mei 2024 Bovennatuurlijke gaves
29 juni 2024 De dood en de terugkeer naar de oorsprong

In de ochtend zullen de lezingen van de sprekers bij Love In Motion ‘Inspire’ worden gefilmd en later uitgezonden en gedeeld via verschillende kanalen.
In de middag verdiepen we ons in het thema middels interactieve workshops en oefeningen.

Info per evenement en ticketlink vind je in de AGENDA

Love In Motion presents HartZing Met ANNA FERNHOUT

Is het een mantra-ochtend? Een stembevrijdingservaring? Een concert?

Het is het allemaal. We komen samen in een cirkel in de prachtige kapel in Rosmalen.

Anna neemt je mee in het beluisteren en samen zingen van haar Nederlandstalige liedjes, mantra’s en soms improviserend zingen. Tussendoor zijn we stil. Ze nodigt je op speelse en verdiepende wijze uit om contact te maken met wat er in je leeft en om dat vervolgens mee te nemen in je zingen. De essentie van deze ochtend is: Alles in jou doet er toe. En alles, echt alles, kan gezongen worden. We creëren een cirkel waar we onze ervaringen verwelkomen en waar niks buiten hoeft te vallen. We beoefenen hierin de kwaliteit van ons hart: het vermogen om alles in te sluiten in onze ervaring. Om ‘ja’ te zeggen. Niet om iets weg te moffelen in onze ervaring, maar om een diepere waarheid te voelen en te zien. Om compassie te voelen voor onszelf en anderen. Wanneer we zingen vanuit ons hart, helemaal met een groep mensen, dan verspreiden we met onze stemmen deze verlichtende trilling. Goed voor jou. Goed voor mij. Goed voor de hele wereld!

Je hebt geen zangervaring nodig.

Het is mogelijk de hele dag bij te wonen en van een biologisch/ vegetarische lunch te genieten in restaurant Leefgoed.

Info per evenement en ticketlink vind je in de AGENDA

Sfeerimpressie