Agenda

Datum

Event

Tickets

27 januari 2022
Katwijk

Sacred Cacao &
Ecstatic dance Ceremony

Frans Iradi en Esther Landa nemen je mee op een zinnenprikkelende reis van 3 uur.

De ceremonie begint met het drinken of eten van Cacao. Ook wel voedsel de goden genoemd. Cacao staat bekend als hart-opener en geeft je een heerlijke flow van energie voor jouw danservaring.
Vanuit diepe ontspanning komt je lichaam tot leven en ontwaken je zintuigen mag je je mee laten nemen door de betoverende muziek en beats van Frans Iradi. Dans jij of wordt je gedanst?

Ecstatic Dance is een concept dat al jarenlang over de hele wereld populair is. We dansen blootsvoets en er wordt niet gepraat.  Er is water en thee. 

www.vrouwenvoorvrijheid.com

4-5-6 Februari 2022
AVANI Retreat Helvoirt

“Hervind je intuïtieve gaven
en vermogen tot helder zicht

3 daagse Retraite

Allemaal hebben we een vermogen waarvan we het bestaan niet (meer) kenden. Een zintuig dat over de hele wereld in schooltjes en praktijken wordt beoefend maar dat weinig bekend is binnen de wetenschappelijke wereld en bij het algemene publiek. Een vermogen waarmee we de fysieke wereld om ons heen direct kunnen ZIEN terwijl we een masker dragen dat onze ogen compleet afsluit voor inkomend licht… lees hier verder.

“Free Spirit Session”
20 februari 2022
Driebergen

Singer/ songwriter Loes Swinkels en facilitator Esther Landa nemen je mee op een muzikale reis. We zijn allemaal Free Spirits. Dat hoeven we ons alleen maar te herinneren.
Gedurende deze sessie van 2,5 uur wordt je welkom geheten in een warm bad van klanken, woorden, meditatie, lekkere hapjes en warme thee en een sharing. Iedereen wordt gehoord en iedereen wordt gezien. 

www.vrouwenvoorvrijheid.com

“Drieluik Inner Freedom”
3-daagse retraite

4-5-6 Maart 2022
AVANI RETREAT
Helvoirt

 De buitenwereld kan ons enorm onder druk zetten. Dat kan veel gevolgen hebben voor ons mentale, emotionele en fysieke welbevinden. 

Wij geloven dat als je je innerlijke vrijheid hervind het gemakkelijker wordt om door de buitenwereld te navigeren. Wat het ook mag brengen.

Deze drie dagen zijn een grote uitnodiging om weer vrijer adem te halen, je ruimte in te nemen en je te verbinden met jouw innerlijke vrijheid. Een plek waar jij je stilte vindt en op kan laden. Een plek waar jouw autonomie en innerlijk kompas huist. 

Dag 1: Stilte in de storm
Meditatie, teaching en concert met Binkie en Tijn Touber van de Wise Tribe

Dag 2: Hartenkracht 
Cacao Ceremonie, Ecstatic Dance met DJ. Frans Iradi, SoundHealing

Dag 3: Free Spirit
Stembevrijding, concert en sharing/ integratie 

 

www.vrouwenvoorvrijheid.com

3 daagse tickets met 2 overnachtingen 

3 Losse dagen zonder overnachting