Ceremonies en Groepen

Moedercirkelceremonies
Eens per twee maanden komt de moedercirkel  samen voor een Drumceremonie op verschillende plekken in het land. Ik ben hoedster van deze cirkel.
Afhankelijk van wat de energieen van dit moment en de plek van ons vraagt creëer ik met een wisselende groep medehoeders de ceremonie voor de drumcirkel.
Wij verzorgen onder andere;
Waterceremonies, 
Vuurceremonies 
Ceremonie voor de synergie van het hartgedragen mannelijke vuur en  bekken gedragen vrouwelijke water. 


Vrouwencirkel “Sacred Wisdom” 
Een dag voor vrouwen om te herbronnen in haar eigen diepte. We werken met het medicijnwiel, klank, de kracht en wijsheid van onze cyclus, sharing, healing, opstellingen en sluiten af met de Rites of the Womb. Een ritueel dat ik van Tabitha Zijlstra heb mogen ontvangen. 

Eens per twee maanden 10:00 – 16:00  zie agenda


Mission Quest 
Training van 3 vrijdagen en 2 coachingsgesprekken waarin jij je weer verbindt met jouw oorspronkelijke bedoeling hier op aarde. Wat kom je bijdragen met jouw unieke blauwdruk, wat zijn jouw krachtbronnen, je belemmeringen, jouw medicijn en wat is je verlangen of missie. 
Middels visualisatie, soul collage, sharing, Essentiecoaching,  werken met het medicijnwiel en het maken van een mission statement kristalliseer jij uit wat je droom is en ontvang je dat wat nodig is om dit in je leven te manifesteren.