Ceremonies en Groepen

Moedercirkelceremonies
Eens per twee maanden komt de moedercirkel  samen voor een Drumceremonie op verschillende plekken in het land. Ik ben hoedster van deze cirkel.
Afhankelijk van wat de energieen van dit moment en de plek van ons vraagt creëer ik met een wisselende groep medehoeders de ceremonie voor de drumcirkel.
Wij verzorgen onder andere;
Waterceremonies, 
Vuurceremonies 
Ceremonie voor de synergie van het hartgedragen mannelijke vuur en  bekken gedragen vrouwelijke water. 

Vuurceremonie
We verbinden ons ten diepste met het element vuur en de elementaren van het vuur. Vuur heeft ons veel te vertellen. Vuur heeft ons veel te leren. Vuur heeft ons veel te brengen.
Wanneer we ons innerlijke vuur leren hoeden komen we gemakkelijker tot moeiteloze creatie, manifestatie en transformatie in ons leven. Zonder dat het ons opbrand.
Vuur brengt onze passie en levensvreugde tot leven. En onze diepste oerkracht waarmee we uitdrukking kunnen geven aan ons authentieke zelf.
Deze ceremonie wakkert jouw innerlijke vuur aan. Jouw vuur is zo nodig nu op aarde.
Een vuurceremonie duurt 2 uur en vindt plaats in groepen vanaf  10 personen.
Bij een grotere ceremonie kan live muzikale ondersteuning gevraagd worden. Met hangdrum en percussie.

Retraitedag “Sacred Self” 
Een dag voor vrouwen om te herbronnen in haar eigen diepte. We werken met het medicijnwiel, klank, de kracht en wijsheid van onze cyclus, sharing, healing, opstellingen en sluiten af met de Rites of the Womb. Een ritueel dat ik van Tabitha Zijlstra heb mogen ontvangen. 

Eens per twee maanden 10:00 – 16:00  zie agenda

Mission Quest 
Training van 3 vrijdagen en 2 coachingsgesprekken waarin jij je weer verbindt met jouw oorspronkelijke bedoeling hier op aarde. Wat kom je bijdragen met jouw unieke blauwdruk, wat zijn jouw krachtbronnen, je belemmeringen, jouw medicijn en wat is je verlangen of missie. 
Middels visualisatie, soul collage, sharing, Essentiecoaching,  werken met het medicijnwiel en het maken van een mission statement kristalliseer jij uit wat je droom is en ontvang je dat wat nodig is om dit in je leven te manifesteren.