Individuele Sessies

De individuele sessies bestaan uit verschillende elementen die  afgestemd worden op jou, je hulpvraag, je verlangen of wens.
Elementen die ik tijdens individuele sessies aanbied;

Essentiecoaching©
Essentiecoaching is in de kern begeleiding bij ‘direct ervaren’. Een ruimte creëren waarin je kan voelen wat er nu in jou aandacht vraagt, gevoeld, gehoord en geheeld wil worden. Hiermee leer je een zachte liefdevolle waarnemer te zijn voor jezelf. Je leert daarbij ook de stille plek van binnen betreden. Jouw veilige Thuis. Je leert vertragen om je af te stemmen op jouw innerlijk kompas die altijd weet waarheen. Je komt terug bij jouw authentieke onafhankelijke kracht om vanuit zelfliefde te begrenzen en moeiteloos te manifesteren vanuit jouw unieke kracht. Afgestemde balans tussen jouw gezonde mannelijke en vrouwelijke deel. Een diepe zorgzaamheid voor jouw eigen innerlijke kind zorgen ervoor dat je vanuit vreugde, balans en (zelf) liefde, autonomie en onafhankelijkheid in het leven beweegt. 

Begeleiding
We zijn allemaal wel eens in emotionele, fysieke of spirituele nood.  Het is voor een ziel niet gemakkelijk vertoeven in een lichaam dat in nood (spanning, stress, pijn, verdriet, angst of rouw) is. Ik geloof dat wanneer we onszelf helemaal kunnen belichamen (zonder te vluchten voor, vechten tegen, of verdwijnen voor dat wat we willen vermijden, namelijk voelen waar onze angst ons tegen probeert te beschermen) dat er dan een diepe ontspanning kan ontstaan waarin het leven letterlijk weer terugvloeit in ons systeem. Afgestemd op jouw verlangen en behoefte  creëren we  een helend veld in afstemming met jouw ziel en de lichtwereld om jou heen. Daarbij lig je comfortabel en help ik je in een ontvankelijke staat komen waarin je ziel de ruimte, begeleiding en uitnodiging krijgt om jezelf weer helemaal te belichamen. Ik gebruik mijn drum, mijn handen en mijn stem intuïtief en op subtiele wijze om samen te werken met jouw energetisch veld aan de thuiskomst van jouw zielendelen die misschien nog niet allemaal aanwezig of verankerd zijn. Het doel is veilig thuiskomen in je eigen heelheid en in je eigen lichaam. Ik ben in dit proces spaceholder voor de healing waarnaar je ziel verlangt en zelf creëert. 

Opstellingen
In de opstellingen die ik begeleid werk ik met zowel groepen, paren, gezinnen als ook individueel. 
Na een kort gesprek om te verhelderen wat je zou willen opstellen gaan we aan de slag om vanuit intuïtie het veld in te stappen. Met stenen, kussens, briefjes of andere voorwerpen representeren we de personen, gebeurtenissen, emoties of verlangens, behoeftes of belemmeringen. Vanuit de toeschouwer of vanuit de beleving verschaft dit helderheid over wat er nodig is om ruimte, heling, vergeving en uiteindelijk vrijheid in het veld te creëren. 

(Samengestelde) sessies duren ongeveer 90 minuten. 
Investering 110 Euro

Rituelen
Rituelen zijn eeuwenoude manieren om te werken en communiceren met het onzichtbare veld. Ik werk al sinds ik heel jong ben met grote en kleine rituelen om verbinding te maken met mijzelf, mijn innerlijke kind, innerlijke man en vrouw, de wereld van de natuurwezens, engelen en de lichtwereld om ons heen. Ook voor kleine en grote levensgebeurtenissen zoals geboorte en dood, verlies en rouw, zoals bij een miskraam of abortus, verbinding en (zelf)trouw,  creëer ik rituelen om het eigen proces van heling, rouw, loslaten, vieren en danken te eren. Samen met jou creëer ik graag een ritueel voor de levensgebeurtenis die aandacht, heling en ering vraagt. Deze rituelen worden in de natuur of bij jou thuis uitgevoerd en voorbereid middels een telefonische intake. 

Een ritueel duurt ongeveer 1 uur (exclusief de intake)
De investering hiervoor bedraagt 77 euro. (exclusief benzine- en reistijdkosten)