Magie

Magie
Als er iets is waar ik in geloof dan is het magie.
Ik geloof dat dingen tot leven komen als je ze de juiste eerbied en aandacht geeft.
Wanneer je met een open hart en vrije intentie je creatie flow volgt.
Stenen, dieren, mensen, bomen, moeder Aarde, het licht, de wolken, de energie tussen twee mensen, cijfers, tekens, seintjes…
Alles komt tot leven en laat je zien dat het bezield is in overeenstemming met jouw bezieling. De ziel van alles is verbonden met jouw ziel. Alles ‘werkt’ samen om naar het licht te groeien.
Alles is bezield.
En als je dat gaat zien… dan begint de magie. Want dan ga je voelen dat alles correspondeert, communiceert, uitwisselt.
Dan is het logisch dat lage trilling lage ervaring aantrekken en hoge trillingen hoge ervaringen aantrekken.
Op de foto voelde ik de verbinding met het zand. De zon. De aarde. Ik werd geroepen om te ontladen. Die ochtend in de Sinaï woestijn.
Ik droeg zware energie. Niet van mij. Maar het raakte wel de zware energie in mij die opgeslagen lag. Oude gevoelens van verantwoordelijkheid en schuld. Voor dingen die nooit aan mij waren om op te lossen als kind. Er kwam een enorme frustratie en boosheid los.
Het zand riep mij om die gestagneerde energie in beweging te brengen. Het in de vorm van een medicijnwiel te duiden en offeren.
Golven van energie vloeiden door me heen terwijl ik de stenen opstelde die mij hielpen om aarding en bedding te geven aan dat wat ik niet kon uitspreken. Omdat het te groot was. Met elke beweging kwam er beweging in mijn diepe trauma‘s en kon ik het afvoeren in de vormen in het zand. Ik voelde de liefde van de aarde onder mijn voeten en mijn kracht die groeide.
De Sinaï hielp mij afvoeren wat niet van mij was.
En al die tijd hoorde ik de diepe aardetoon die me liet voelen dat ik thuis was. En ik niets alleen hoeft te ‘containen‘. “Geeft het maar terug. Aan de allesomvattende levende intelligente ether die ons omringt.”
Zodra je gaat geloven dat alles communiceert en naar je luistert (hoe hoger je bezielde aanwezigheid, hoe voelbaarder en zichtbaarder) hoe meer je de magie van het leven gaat ervaren.
Ik geloof dat de frequentie van de aarde, onze eigen trilling …de kosmische trilling, het heilige bewustzijn, verhoogt, verruimt en verfijnt zodra we allemaal meer gaan zien en luisteren naar het veld om ons heen…dat ons continu zacht beroerd…
We zijn niet alleen… we zijn namelijk een met al-les.
En dan valt me ineens de diepere betekenis van magie in.
“Magisch” is dat wat je aantrekt met jouw geloof in wonderen en de kosmische perfectie….van alles